Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Agóra

2011.08.18

 Agóra

 

Az Agórán követheted nyomon azon egységeket, amelyek a városodban, illetve tőled támogatásként más városokban vannak.

 

 • “Védelem” fülön a városodban állomásozó egységeket tekintheted át, más városokból érkezett támogatást itt tudsz az egység melletti nyilacskára kattintással visszaküldeni.

 

 • “Kívül” fülön azon egységeidet láthatod, amelyek más várost erősítenek. Visszahívásukhoz kattints az egységek melletti két nyíl valamelyikére (a felső valamennyi egységet visszahívja, az alsó egy párbeszédpanelt hoz be, amelyen te választhatod ki a visszarendelendő egységeket).

 

 • “Szimulátor” fülön a leendő csatáidat tervezheted, számításba veheted a védő és támadócsapatok mérete és összetétele mellett, a varázslatokat, a fal szintjét, a lehetséges bónuszokat és maluszokat, valamint az egyes támadástípusokat is összehasonlíthatod.

 

 • “Kultúra” fülön szerezhetsz kultúrpontokat. Jelenleg kultúrpont-szerzésre négy módszer áll rendelkezésedre:
 1. Városi fesztivál rendezése: némi nyersanyag (15000 fa, 18000 kő és 15000 ezüstpénz) ellenében a 30. akadémiaszint elérését követően városi fesztivált rendezhetsz. A fesztivál 24 órán át tart, és városonként egyszerre csak egy tartható meg.
 2. Olimpiai játékok rendezése: 50 arany ellenében (arany szerzéséről a Prémium oldalon olvashatsz bővebben) a 30. akadémiaszint felépítését követően olimpiai játékokat rendezhetsz. A játékok 5 napon keresztül tartanak, és városonként egyszerre csak egy olimpia rendezhető.
 3. Diadalmenet rendezése: 300 harci pontonként tudsz egy diadalmenetet rendezni. A diadalmenet 8 órán át tart, és városonként egyszerre csak egy rendezhető. A harci pontokról bővebben a Harcrendszer oldalon olvashatsz.
 4. Színházi játékok rendezése: némi nyersanyag (10000 fa 12000 kő és 10000 ezüstpénz) ellenében a 30. akadémiaszint elérését követően színházi játékokat rendezhetsz. Ennek persze feltétele a Színház megépítése is. A játékok 5 napig tartanak, és városonként egyszerre csak egy rendezhető.

 

 • Követelmény: az épületnek nincs minimális követelménye.

 

 • Az épület maximális szintje: 1.

 

 • Működést befolyásoló fejlesztés: nincs ilyen fejlesztés.

 

 

Összefoglaló

 

Szint Pontok Erőforrás-igény
Fa Kő Ezüstpénz Népesség
1 33 --- --- --- 0
 

 

A mappában található képek előnézete Agóra

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.